Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς Μπα και Βρσάλικο ο Ολυμπιακός | Αγωνία για Γκάρι Ροντρίγκες

 

Οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και δε θα έχουν διαθέσιμους το Σενεγαλέζο αμυντικό και τον Κροάτη μπακ, ενώ σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο 31χρονος εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη στη Λιβαδειά, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, για τη 13η αγωνιστική της Super League (13/11, 19:30). Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τελευταίο πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν τη νίκη για δύο λόγους, αφενός για να διατηρήσουν τη διαφορά με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αν οι “πράσινοι” κερδίσουν, αφετέρου για να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημά τους και παράλληλα, θέλουν να πλησιάσουν στον πόντο την “Ένωση”.

Ο Μίτσελ θα αντιμετωπίσει ξανά αγωνιστικά προβλήματα, με τους Ουσεϊνού Μπα και Σίμε Βρσάλικο να βρίσκονται εκτός πλάνων, αμφότεροι με προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες θα δοκιμάσει σήμερα (11/11) να προπονηθεί, καθώς ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, μετά τη θλάση στο παιχνίδι με την Φραίμπουργκ, στην Γερμανία.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρτίνες: «Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»

admin

Φρανκ ο επικρατέστερος σε περίπτωση που χαλάσει του Αμορίμ στην Λίβερπουλ

admin

Ο ΛεΜπρόν είναι… έξαλλος με τη διαιτησία (video)

admin