Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Χόρευε” στην βροχή η Παναχαϊκή | Επανεκκίνηση… με το αριστερό για την Καλαμάτα

 

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις και ομάδες που… κυνηγάνε την πρωτοπόρο Κηφισιά άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τέσσερα γκολ στην βροχερή Αγυιά για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, “κόλλησε” εντός έδρας η “Μαύρη Θύελλα” στο ντεμπούτο του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο της.

Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ 4:0

Για την 12η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 2, η Παναχαϊκή… χόρευε στην βροχή και νίκησε εύκολα με 4:0 την ΑΕΚ Β’. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και έπιασε την Κηφισιά στην κορυφή της βαθμολογίας, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να έχει όμως 4 αγώνες λιγότερους.

Στο 25′ ο Τσακμάκης με δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από κόρνερ του Μπουρλάκη, έκανε το 1:0 για τους Πατρινούς. Οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Κόρνερ του Χαντί, προβολή του Κωνσταντακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι και 2:0 στο 45+2′. Στο 51′ ο Μπουρλάκης έβαλε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, καθώς από γύρισμα του Ν. Καρακλάιτς ο Πατρινός μεσοεπιθετικός με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3:0. Στο 77′ η Παναχαϊκή… έκρυψε την μπάλα και έκανε τέσσερα τα τέρματά της! Τακουνάκι του Ν. Καρακλάιτς στον Λινάρδο, αυτός έδωσε κάθετα στον Αλεξόπουλο, που πλάσαρε πέφτοντας και “νίκησε” τον Γκίνη για το τελικό 4:0.

ΓΚΟΛ: 24′ Τσακμάκης, 45+2′ Κωνσταντακόπουλος, 51′ Μπουρλάκης, 76′ Αλεξόπουλος / –

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης (84′ Τριμμάτης), Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας (84′ Σίλβα), Μπουρλάκης (76′ Π. Καρακλάιτς), Ν. Καρακλάιτς, Χαντί (62′ Λιρνάρδος), Αλεξόπουλος (84′ Ζυγκερίδης).

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σπυριδάκης, Κάτσικας, Ντάικο (67′ Τρούμπουλος), Σκόνδρας, Ρουκουνάκης (81′ Νούλας), Μπότος, Ε. Χριστόπουλος (67′ Πανέρας), Α. Χριστόπουλος (57′ Δημητρίου), Μαχαίρας (46′ Γκολφίνος), Ζίνι.

Καλαμάτα – Προοδευτική 1:1

Με τον Νίκο Κακαλέτρη να αντικαθιστά στον πάγκο τον Νίκο Αναστόπουλο, η Καλαμάτα ψάχνει τη δική της επανεκκίνηση στη Super League 2. Η “Μαύρη Θύελλα” υποδέχτηκε την Προοδευτική και το τελικό 1:1 αφήνει χαρούμενους μόνο τους “βυσσινί”, που σε μια δύσκολη έδρα πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, στον αγώνα που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Στο -6 από την κορυφή βρίσκονται πλέον οι “μελανόλευκοι”, με την πρωτοπόρο Κηφισιά όμως να έχει τρεις αγώνες λιγότερους.

Η “ΠΡΟΟ” άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Σέντρα του Σινγκ, κεφαλιά του πρώην “μελανόλευκου” Παυλίδη και 1:0. Στο 15′ η Καλαμάτα έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αρναρέλλης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έκανε το 1:1, που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΓΚΟΛ: 15′ Αρναρέλλης πεν. / 4′ Παυλίδης

Καλαμάτα (Νίκος Κακαλέτρης): Tαΐρης, Λουπάνο (40′ λ.τρ. Μόζερ), Κωνσταντινόπουλος, Ασίγκκμπα, Παπατόλιος, Αρναρέλλης (61′ Πασάς), Ματέους, Καραγκούνης, Τάτος (61′ Μαρκόφσκι), Βασιλόγιαννης, Ρόβας.

Προοδευτική (Αντώνης Νικοπολίδης): Αστράς, Νταβιώτης, Καρρίκι, Φάζος, Σινγκ (46′ Πότσι), Παντελίδης (46′ Μεγαρίτης), Αγγελόπουλος, Παυλίδης (69′ Καραγκούνης), Τσακίρης (46′ Ευθυμίου), Μάντιτς, Πάβλας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Βόρειος όμιλος

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0:0

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 1:0

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

14:45 Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας

14:45 Πανσερραϊκός – Ηρακλής Λάρισας

14:45 Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου

14:45 Βέροια – Απόλλων Πόντου

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

14:45 Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΑΕΛ

Νότιος όμιλος

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ 4:0

Καλαμάτα – Προοδευτική 1:1

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

14:45 Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας

14:45 Χανιά – Κηφισιά

14:45 Ηλιούπολη – ΠΑΟ Ρουφ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

15:15 Απόλλων Σμύρνης – Athens Kallithea ΕΡΤ3

Τρίτη 24 Ιανουαρίου

14:45 Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος

Ρεπό: Αιγάλεω.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τζολάκης: Η μεγάλη βραδιά που το παιδί έγινε άνδρας

admin

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο»

admin

Νέα αποχή από τους παίκτες της ΑΕΚ

admin