Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ψάχνει ένα εύκολο απόγευμα ο Παναθηναϊκός | Έφτασε η ώρα του μεγάλου ντέρμπι Θεσσαλονίκης

 

Με δυο παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα (22/01) το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League. Τα βλέμματα στρέφονται φυσικά στο ματς του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ (16:00, ΕΡΤ3) στο “Nick Galis Hall”.

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή (22/1) για το πρωτάθλημα της Basket League, καθώς στις 16:00 (ΕΡΤ3), θα διεξαχθεί το σπουδαίο ματς της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του βορρά” έχει ρεκόρ 7-5 και μετά τον αποκλεισμό του από το Basketball Champions League, επικεντρώνεται στις εγχώριες  διοργανώσεις, ενώ οι “κίτρινοι” βρίσκονται μία νίκη μακριά με ρεκόρ 6-6 και έτσι οι δυο ομάδες έχουν στόχο να παραμείνουν σε… τροχιά playoffs. Ο Γιάννης Καστρίτης έχει τον “πονοκέφαλο” του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος δίνεται ως αμφίβολος, ενώ ο Άρης Λυκογιάννης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα στη χθεσινή (21/01) προπόνηση.

Στις 19:15, το Λαύριο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που σίγουρα δεν έχει το ενδιαφέρον του ντέρμπι, αλλά θέλει τη δική του προσοχή. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θέλει να προετοιμαστεί ενόψει των επόμενων κομβικών παιχνιδιών για να εκπληρώσει το στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη μεριά, οι “πράσινοι” μετά την ήττα τους στην Euroleague από τη Βίρτους Μπολόνια, ψάχνει αντίδραση και ένα εύκολο απόγευμα, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στα επερχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στην Basket League:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Ιωνικός Νικαίας – Προμηθέας Πατρών 66-74
Κολοσσός Ρόδου – Α.Σ. Καρδίτσας 73-62
Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ 61-69

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

16:00 Άρης – ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)
19:15 Λαύριο – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

19:15 Περιστέρι – Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

O Nico Hulkenberg στην Sauber/Audi από το 2025

admin

Μακρόν: «Το νερό του Σηκουάνα θα είναι καθαρό»

admin

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin