Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όλα στο μηδέν με το Στρασβούργο να…αγνοεί τη νίκη

 

Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στην ακίνδυνη Κλερμόν και έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος.

Το Στρασβούργο ήταν η αδικημένη ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στην Κλερμόν για την έβδομη αγωνιστική της Ligue 1. Η γηπεδούχος ομάδα δημιούργησε τις πιο κλασικές ευκαιρίες του παιχνιδιού, με την Κλερμόν να είναι πρακτικά ακίνδυνη, παρά μόνο από μία στιγμή με τον Τσαμ.

Οι “γαλανόλευκοι” αγνοούν τη νίκη μετά από εφτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με αυτή να είναι η πέμπτη τους ισοπαλία που τους διατηρεί στην 15 θέση. Στους 10 βαθμούς και την έβδομη θέση ανέβηκαν οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητοι.

Ο αγώνας:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Κλερμόν να είναι αυτή που πήρε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ψάχνοντας διαδρόμους προς την εστία του Σελς. Η πρώτη ευκαιρία πάντως ανήκε στο Στρασβούργο, με τον Ντιαλό να πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και να είναι εξαιρετικά άστοχος.

Δεύτερη ευκαιρία ξανά για τους γηπεδούχους με τον Ντιαρά να εξαπολύει ένα σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Ντιό να εκτινάσσεται στη δεξιά του γωνία για να διώξει σε κόρνερ. Συνέχιζε να εκμεταλλεύεται τα λάθη της Κλερμόν στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έβγαινε γρήγορα στις αντεπιθέσεις το Στρασβούργο, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καταγράψει ούτε τελική προσπάθεια μέχρι το 20′. Από το 26′ και μετά τα νεύρα ήταν αυτά που κυριαρχούσαν, με την καλύτερη φάση να είναι και η τελευταία στο πρώτο μέρος, όταν Λε Μαρσάντ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο κινούταν στον ίδιο ρυθμό, με την Κλερμόν να έχει τον έλεγχο της κατοχής (60%) αλλά τους παίκτες του Γκαστιέν να έχουν δοκιμάσει μόλις δύο σουτ σε όλη την αναμέτρηση και αυτά ακίνδυνα. Το Στρασβούργο έχασε μια τρομερή ευκαιρία στο 62′, με το σουτ του Γκαμεϊρό να το αποκρούει πάνω στη γραμμή ο Βιέτεσκα και στη συνέχεια την προσπάθεια του Ντιαλό να τη σταματάει ο Ντιό.

Πρώτη σημαντική απειλή για την Κλερμόν στο 68′, όταν ο Τσαμ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Σελς, που βγήκε γρήγορα και του κάλυψε το οπτικό πεδίο. Το Στρασβούργο συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά δε δημιούργησε άλλη μεγάλη ευκαιρία, μένοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, μιας και ο Λε Μαρσάντ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για το τελικό 0-0.

Κίτρινες: Αγιόρκε 26′, Λε Μαρσάντ 43′ & 89′, Σελς 43’/ Άντριτς 26′, Σαουφρίζ 60′,
Κόκκινη: Λε Μαρσάντ 89′

Στρασβόυργο (Ζουλιέν Στεφάν): Σελς, Ντουκουρέ, Λε Μαρσάντ, Τζικού, Ντάγκμπα (Πιέρ-Γκαμπριέλ 69′), Ντιαρά (Καντίλ 88′), Τόμασον, Αχόλου (Σισοκό 69′), Μπελεγκάρντ, Ντιαλό (Μοτίμπα 78′), Αγιόρκε (Γκαμειρό 46′).

Κλερμόν (Πασκάλ Γκαστιέν): Ντιό, Βιέτεσκα, Σεϊντού, Σαουφρίζ, Μπόργκες, Μανίν, Γκαστιέν, Μπέλα (Ρασάνι 88′), Ντοσού, Άντριτς (Κιέΐ 74′), Μουχάμεντ Τσαμ (Κάουϊ 73′).


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin

Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ έθεσε εκτός Ευρώπης τον Απόλλων Σμύρνης

admin

Φαλ: «Μείναμε ενωμένοι, δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

admin