ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλυμπος: Silvert alert για τον 36χρονο ορειβάτη που αγνοείται από τις 3 Ιουλίου

Η αγωνία για τον 36χρονο ορειβάτη που αγνοείται από τις 3 Ιουλίου κορυφώνεται. Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση του 36χρονου, μετά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του. Εκδόθηκε silver alert για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των χαρακτηριστικών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο ανάβαση στον Όλυμπο κι επρόκειτο να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας. Καθώς όμως αυτό δεν συνέβη κι ούτε επικοινώνησε με τους οικείους του, ξεκίνησαν έρευνες, που μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φοράει σκουλαρίκι και στα δύο αυτιά.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος. Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές. Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Μαζί του είχε ένα σακίδιο, το οποίο όμως βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, που ήδη ερευνούν την περιοχή. Στο σακίδιο βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και το tablet του.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΕύα Κουσιοπούλου

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *