ΠΕΡΙΕΡΓΑ

“Όχι δεν ήταν τροφικό. Να προσέχετε τι πιάνετε”: Καθηλώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης για το λόγο που μπήκε στην εντατική

Την πραγματική αιτία νοσηλείας του στο νοσοκομείο αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης με ένα κείμενό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγο μετά την περιπέτεια με την υγεία του και το εξιτήριο από το νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε, ο σεφ άφησε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός που γιορτάζει τα γενέθλιά του ζωντανός.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης έγραψε:

«Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ’ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ’ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή.

Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές.

Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους».

Δείτε την ανάρτησή του

The post “Όχι δεν ήταν τροφικό. Να προσέχετε τι πιάνετε”: Καθηλώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης για το λόγο που μπήκε στην εντατική appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×