ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ώρα… μηδέν για τον Μέσι και την παρέα του

 

Πολωνία και Αργεντινή αναμετρώνται στον 3ο όμιλο, στο παιχνίδι που θα κρίνει ποια εκ των δύο -ή εάν και οι δύο- θα προκριθούν στους “16” του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Σπουδαίο ματς – πρόκρισης Αυστραλία – Δανία για τον 4ο όμιλο. 

Η φάση των ομίλων του Μουντιάλ έχει περάσει στο τελευταίο στάδιο, με τις αναμετρήσεις για την τρίτη αγωνιστική. Σήμερα η δράση συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια από το τρίτο και τέταρτο γκρουπ.

Στον τρίτο όμιλο, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Η ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί, ενώ με ήττα δεν θέλει να κερδίσει η Σαουδική Αραβία το Μεξικό. Από την άλλη, η “αλμπισελέστε” με νίκη είναι σίγουρα πρώτη, ενώ σε περίπτωση “γκέλας” δεν θέλει να κερδίσει επίσης η ομάδα από την Αραβία.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

1. Πολωνία 4 (2-0)
2. Αργεντινή 3 (3-2)
3. Σαουδική Αραβία 3 (2-3)
4. Μεξικό 1 (0-2)

Στον τέταρτο όμιλο, τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα. Η Γαλλία έχει προκριθεί ως πρώτη και είναι ουσιαστικά αδιάφορη κόντρα στη Τυνησία, η οποία αναζητά νίκη και με πολλά γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Το μεγάλο παιχνίδι του ομίλου, είναι αυτό ανάμεσα σε Αυστραλία και Δανία. Οι… Ευρωπαίοι, θέλουν νίκη για να προκριθούν ως δεύτεροι, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τους αφήνει εκτός συνέχειας Μουντιάλ.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Γαλλία 6 (6-2)
2. Αυστραλία 3 (2-4)
3. Δανία 1 (1-2)
4. Τυνησία 1 (0-1)

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποφόρτιση για Σπόραρ και Σχένκεφελντ

admin

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin
Translate »
×