ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3ο Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Γυναίκες και άνδρες από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Βασιλικών μαγείρεψαν με κύρια συστατικά το κατσικίσιο και πρόβειο κρέας αλλά και προϊόντα της περιοχής για το 3ο Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων.

Την τιμητική του είχε το βουλωτό, η παραδοσιακή συνταγή των Βασιλικών, που φτιάχνεται με αρνί, ρύζι και συκωτάκια.

Παραγωγοί προσέφεραν στους επισκέπτες τοπικά προϊόντα στους πάγκους, που είχαν στήσει ενώ νέες και νέοι με παραδοσιακές φορεσιές χόρεψαν δημοτικά τραγούδια με την συμμετοχή ποντιακή λίρας.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Κοινότητας Βασιλικών και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών.

Ρεπορτάζ: Τίμος Φακαλής

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *