ΕΙΔΗΣΕΙΣ

64ο ΦΚΘ: Στα Λαδάδικα για φαγητό η Μόνικα Μπελούτσι

[364896] 64ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΜΑΛΕΝΑ" ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι από τα τιμώμενα πρόσωπα του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και χθες πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπιον και η τελετή, όπου της απονεμήθηκε ο «Χρυσός Αλέξανδρος».

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και κατά τη βράβευσή της η Ιταλίδα ηθοποιός απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού (στη συνέχεια προβλήθηκε και η ταινία «Μαλένα»), ενώ κόσμος είχε συγκεντρωθεί και έξω από το Ολύμπιον, στην πλατεία Αριστοτέλους, για να τη δει από κοντά και να αποσπάσει μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Η Μόνικα Μπελούτσι στη συνέχεια βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, στα Λαδάδικα για δείπνο στο οποίο έδωσαν επίσης το παρών, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το μενού περιλάμβανε κακαβιά, μεζέδες θαλασσινούς, στήρα μαγειρεμένη με αγιορείτικη συνταγή, συνοδευμένα με λευκό κρασί.

Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *