Μεσογειακοί Αγώνες: Ήττα από την Ισπανία για την Εθνική Γυναικών του βόλεϊ

Τα “γαλανόλευκα” κορίτσια γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ από την εθνική ομάδα της Ισπανίας στα προημιτελικά των Μεσογειακών Αγώνων της Αλγερίας και θα παλέψει για τις θέσεις 5-8.
Η Εθνική ομάδα του βόλεϊ γυναικών γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-22) και αποκλείστηκε στα προημιτελικά των Μεσογειακών Αγώνων του Οράν. Ωστόσο, το μεσημερί της Παρασκευής (01/07, 14:30) η “γαλανόλευκη” θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση μεταξύ των 5-8, αντιμετωπίζοντας την Κροατία.
Και στα τρία σετ, η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (25-22). Στο πρώτο σετ, μάλιστα, η ομάδα του Μαρτσέλο Αμποντάντζα προηγήθηκε με διαφορά πέντε πόντων, αλλά οι Ισπανίδες μείωσαν, πήραν προβάδισμα και εξασφάλισαν τη νίκη. Στο δεύτερο σετ υπήρξε μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά η Ισπανία βρήκε και πάλι τον δρόμο για την κατάκτηση του σετ, όπως συνέβη και στο τρίτο αντίστοιχα.
Το άρθρο Μεσογειακοί Αγώνες: Ήττα από την Ισπανία για την Εθνική Γυναικών του βόλεϊ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης