Catarina Bairrao Balula: «Ακόμη και στην Ισπανία, στα σούπερ μάρκετ βρίσκεις Καλαμών. Είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο»
Η κα. Balula επισήμανε ότι η ποιότητα του ελαιολάδου σήμερα διαφέρει ριζικά από το παρελθόν: «Οι γεύσεις που άρεσαν στους παππούδες μας δεν είναι πλέον αυτό που θεωρείται ποιοτικό ελαιόλαδο»
Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author:
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0