ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κλοπ: «Πιθανό να επιστρέψει ο Τσιμίκας»

 

Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως ο Έλληνας μπακ είναι πιθανό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της 2ης αγωνιστικής των “κόκκινων” με την Κρίσταλ Πάλας, υπογράμμισε πως ο Έλληνας μπακ είναι καλύτερα και είναι πιθανό να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Δευτέρας (15/8).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έχουμε τραυματισμούς, αλλά το θέμα είναι πόσο καιρό θα μείνουν εκτός. Υπάρχουν λύσεις γι’ αυτό. Μία από αυτές είναι η μεταγραφική αγορά. Αυτό μόνο έχει νόημα αν μπορούμε να φέρουμε τον σωστό παίκτη, τον σωστό παίκτη, όχι έναν οποιοδήποτε παίκτη.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται, σε άλλες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλες οι άλλες λύσεις βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Τώρα έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς.

Έχουμε μερικά αγόρια που επιστρέφουν, όπως ο Κεϊτά, ενώ και ο Τσιμίκας μπορεί επίσης, να επιστρέψει”.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *