ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Koντά σε “διαζύγιο” Ολυμπιακός και Μαρτίνς

 

Όλα δείχνουν πως χωρίζουν οι δρόμοι του Πορτογάλου τεχνικού με τους “ερυθρόλευκους” μετά από τη “βαριά” ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία έφερε τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληφορορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους “ερυθρόλευκους” μετά και από τη χθεσινή (27/07) ήττα με 4-0 και τον αποκλεισμό της ομάδας από τα προκριματικά του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ.

Νωρίτερα, το ertsports.gr σας είχε ενημερώσει πως θα υπάρχουν μέσα στην ημέρα (28/07) εξελίξεις σχετικά με το θέμα παραμονής του Πορτογάλου στον πάγκο της ομάδας. Η κατάσταση πλέον με τον Μαρτίνς όμως μοιάζει μη αναστρέψιμη και οι Πειραιώτες αναζητούν τον επόμενο προπονητή, ο οποίος θα φέρει σε ισορροπία την ομάδα ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ως προσωρινή λύση σε αυτό το μεταβατικό στάδιο αναζήτησης προπονητή φαίνεται ότι θα είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β’, Άριελ Ιμπαγάσα.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (04/08), οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *