«Πιο αλμυρό» το ψωμί και με τη βούλα του ΕΦΕΤ – Μελέτη εντόπισε την αύξηση της περιεκτικότητας του κατά 6,8% την τελευταία 12ετία
«Πιο αλμυρό» το ψωμί και με τη βούλα του ΕΦΕΤ – Μελέτη εντόπισε την αύξηση της περιεκτικότητας του κατά 6,8% την τελευταία 12ετία
Το EIDISIS247 συγκεντρώνει ειδήσεις από έγκυρες και αξιόπιστες πηγές για την καλύτερη ενημέρωσή σας. Για να διαβάσετε την πλήρη είδηση, πατήστε εδω και μεταβείτε απευθείας στην αρχική πηγή του άρθρου
Author: Kontra Newsroom
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0






