Θέλει να φύγει από την Ατλέτικο ο Ζοάο Φέλιξ

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι στα βασικά πλάνα του Σιμεόνε και σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή “COPE” θέλει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη τον Ιανουάριο, μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.
Η επιλογή του Ντιέγκο Σιμεόνε να αφήνει τον Ζοάο Φέλιξ στον πάγκο είναι κάτι που έχει ενοχλήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου μετά το Μουντιάλ.
Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν ο Φέλιξ έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, εκ των οποίων στα επτά είχε φανέλα βασικού, ενώ στα τρία τελευταία ξεκίνησε στον πάγκο.
Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή “COPE”, ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός θεωρεί πως ο Σιμεόνε θα συνεχίσει αυτή την τακτική και τη νέα χρονιά, γι’ αυτό εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Μαδρίτη.
Informa @partidazocope
Joao Felix valora salir del @Atleti en enero
Intuye que Simeone va a seguir en el banquillo la próxima temporada y ve su situación insostenible
#PartidazoCOPE pic.twitter.com/9kAEV1DRRg
— El Partidazo de COPE (@partidazocope) October 12, 2022
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης