«Βαρβάρα»: Ένα γλυκό προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας. Πώς να το φτιάξετε
Το παραδοσιακό έδεσμα που φτιάχνεται στη Θράκη προς τιμήν της Αγίας Βαρβάρας είναι γνωστό με το όνομα «Βαρβάρα» και συνδυάζει στοιχεία γλυκού και φαγητού. Είναι συνδεδεμένο με τη λαϊκή παράδοση και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις για την Αγία που προστατεύει τα παιδιά. Η Αγία Βαρβάρα και το έθιμο της πανσπερμίας Η Αγία Βαρβάρα θεωρείται προστάτιδα των […]Μετάβαση στην Πηγή ALLDAYNEWS
Author: Λία Τ.
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0









