ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς Μεχία, Παναγιώτου και Μουτίνιο στο Αγρίνιο

 

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό την Κυριακή (6/11, 16:00), για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Οι Βοιωτοί, θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς, κατέληξε στους ποδοσφαιριστές που θα του προσφέρουν τις υπηρεσίες του, αναζητώντας τη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά την επικράτηση απέναντι στον Ατρόμητο (2-1).

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Μάρκοβιτς, Σαντομιέρσκι, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Πέτρε, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *