Άννα Μαρία Βέλλη: Οι φωτογραφίες με τον Νίκο Μπάρτζη για τα γενέθλια του και το… πικάντικο σχόλιο
Γενέθλια έχει σήμερα ο Νίκος Μπάρτζης, ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες οικειοθελώς. Η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να ευχηθεί στον κολλητό της με μια ανάρτηση στο Instagram.
Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές τους, έγραψε: «Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας κλαρίνο, στον Καζανόβα της Ελλάδας, στον βλάχο της καρδιάς μας, στο νούμερο #10 του survivor, στον ΣΑΝΙΚΟ. Κορίτσια (και αγόρια) ο Μπαρτζαρος».
Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε πολλά σχόλια από τους θαυμαστές της στο Survivor, ωστόσο και ο εορτάζοντας Νίκος Μπάρτζης έσπευσε να της απαντήσει με ένα… πικάντικο σχόλιο: «Σ ευχαριστώ κούκλα μου (που λέει ο λόγος) όμως δεν σου κάθομαι».
Δες τα στιγμιότυπα:
The post Άννα Μαρία Βέλλη: Οι φωτογραφίες με τον Νίκο Μπάρτζη για τα γενέθλια του και το… πικάντικο σχόλιο first appeared on DIAVASETO.GR.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: diavasetogr