Το μεγάλο στοίχημα του ALPHA: H γυναίκα-έκπληξη στον «Τιμωρό» που αναμένεται να απογειώσει τη σειρά-έπος (Pic)
O Σασμός και η απερίγραπτη επιτυχία του τα τελευταία τρία χρόνια στον ΑLPHA μπορεί πολύ δύσκολα να ακολουθηθεί από μία τόσο δυνατή σειρά, ο Τιμωρός όμως και ο Δημήτρης Λάλος υπόσχονται ότι θα κάνουν μία πολύ δυνατή προσπάθεια να γίνουν το hit της τηλεοπτικής χρονιάς.
Η ελληνική αστυνομική εκδοχή του Punisher της Μarvel με πρωταγωνιστές τον Νίκο Ψαρρά και τον Δημήτρη Λάλο στον ρόλο του πεζοναύτη που επιστρέφει σπίτι του, βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και ξεκινάει έναν αγώνα εκδίκησης. Αυτό είναι ο Τιμωρός.
Από το θέατρο στην τηλεόραση: H νέα σειρά του ALPHA βασίζεται σε best seller και αναμένεται να σαρώσει τα πάντα
Σε ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη «Real Life», ο δημοφιλής ηθοποιός, θα έχει στο πλευρό του τη Μαρίνα Καλογήρου. Μαζί τους θα έχουν τον Οδυσσέα Παπασπυλιόπουλο και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε δύο χρόνια πριν επίσης σε σειρά του ALPHA, υποδυόμενη τη νεαρή Έλλη Λαμπέτη στη σειρά «Η τελευταία παράσταση», ενώ την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν στον Γιατρό. Στο σινεμά είχε πρωταγωνιστήσει στο «Αν» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η σειρά θα περιλαμβάνει 70 επεισόδια και θα μεταδίδεται δύο φορές της εβδομάδα.
The post Το μεγάλο στοίχημα του ALPHA: H γυναίκα-έκπληξη στον «Τιμωρό» που αναμένεται να απογειώσει τη σειρά-έπος (Pic) appeared first on Dailymedia & News.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Dailymedia Newsroom