ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Πέντε αδέλφια από την Πυλαία στηρίζουν το χάντμπολ

Μία οικογένεια από την Πυλαία στηρίζει το χάντμπολ. Πέντε αδέλφια, τρία αγόρια και δύο κορίτσια, ασχολούνται με το άθλημα. Οι παίκτες Κωνσταντίνος και Νικόλας Κουκμίσης, είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ3 ότι όλοι οι συμπαίκτες προσπαθούν για τον ίδιο στόχο, ότι είναι ο ένας για τον άλλον, ότι, την περίοδο της πανδημίας, αναγκάστηκαν να σταματήσουν, ότι χρειάζονται πολλές θυσίες με δύσκολες προπονήσεις αλλά η αγάπη για το άθλημα υπερισχύει.
Ο πατέρας Ντίνος Κουκμίσης, ήταν εκείνος που παρακίνησε τα παιδιά του να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και, ακόμη και τις στιγμές που ήθελαν να τα παρατήσουν, εκείνος τα προέτρεπε να συνεχίσουν, ενώ καίρια ήταν και η ενθάρρυνση του προπονητή τους, Παναγιώτη Γούσιου.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου στο Χάντμπολ από την Πυλαία, η οποία απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ήταν μία από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις στον ελληνικό Αθλητισμό. Η Πυλαία ιδρύθηκε πριν από εννιά χρόνια και αποτελείται κατά κύριο λόγο από ερασιτέχνες αθλητές και από έναν μόνο επαγγελματία, τον Κώστα Τσαμεσίδη, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

 Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει:
Φοιτητές: Μπάτζιος (ιατρική), Αντωνιάδης (μηχανολόγος), Παπαγεωργίου (πολιτικός μηχανικός), Γιώργος Ελευθεριάδης, Κώστας Κουκμίσης, Βαλάντης Ελευθεριάδης (οικονομικά), Μπαμπατζανίδης (αρχαιολογία), Γιαννακόπουλος (θεατρικές σπουδές).

Επίσης,  η ομάδα έχει στο ρόστερ της έναν δικηγόρο (Τριανταφυλλίδης), έναν οικονομολόγο (Νίκος Κουκμίσης), έναν χημικό (Αλατσατιανός), έναν διατροφολόγο (Αλεξανδρίδης), έναν μηχανολόγο (Γιαννακίδης), έναν γεωπόνο (Ζαφείρης), έναν ιδιωτικό υπάλληλο (Ορφανουδάκης), έναν βιολόγο (Σαμαράς), έναν που ασχολείται με την φαρμακευτική (Πεχλιβάνης) και έναν ιδιοκτήτη καταστήματος (Μέτσης).

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *