Αυξήθηκε η ζήτηση για καυσόξυλα – Μικρές αυξήσεις στις τιμές

Έπεσε η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και ταυτόχρονα αυξήθηκε η ζήτηση για καυσόξυλα.
Ο ήπιος χειμώνας, που διανύουμε τους δύο αυτούς μήνες είχε και τα θετικά του, ένα εκ των οποίων ήταν πως οι έμποροι καυσόξυλων κατάφεραν να προμηθευτούν ξύλα γιατί το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο να εξυπηρετήσουν τους υποψήφιους πελάτες τους.
Οι τιμές στην Κοζάνη δεν ήταν ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με άλλες περιοχές στη δυτική Μακεδονία, κυμαίνονται περίπου στα 79-80 ευρώ το κυβικό.
Στη Βοβούσα Ιωαννίνων το θερμόμετρο κατέγραψε θερμοκρασία -8 βαθμούς Κελσίου. Οι κάτοικοι τόσο εκεί, όσο και στις γύρω περιοχές αντιμετωπίζουν το κρύο με ξυλολέβητες αφού οι θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν στους λέβητες να λειτουργούν όλο το 24ωρο.
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη