ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ενημέρωση του Χ. Σταϊκούρα για την ανάπλαση της ΔΕΘ

Επίσκεψη στα γραφεία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και συνάντηση με τη διοίκηση της Helexpo – ΔΕΘ πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η συζήτηση εστιάστηκε στο ζήτημα της ανάπλασης του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου λέγοντας: «Οι προκλήσεις είναι όμως μπροστά μας. Σήμερα συζητήσαμε για τις προκλήσεις. Όχι για τις επιτυχίες, αλλά για τα πολλά που είναι μπροστά μας. Γι’ αυτό και ή συνεργασία θα είναι πολύ συστηματική το επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα από συνεχείς επαφές και συναντήσεις των συναρμόδιων υπουργείων και φορέων έτσι ώστε να δούμε τα επόμενα βήματα με συγκεκριμένα γεγονότα, χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του μεγαλεπήβολου αναπτυξιακού έργου, που είναι η ανάπλαση του εκθεσιακού χώρου». Δήλωσε, μάλιστα, «ρεαλιστικά αισιόδοξος ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρχουν σχετικές ειδήσεις για τα επόμενα βήματα».
Στη συνέχεια, ο κ. Σταϊκούρας, παρουσία της διοίκησης της ΔΕΘ, συνομίλησε με εκπροσώπους εξαγωγικών επιχειρήσεων στην αίθουσα συσκέψεων της διοίκησης της ΔΕΘ.

Ρεπορτάζ Ειρήνη Γκέλη

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *