ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλοκαιρινά μαθήματα φιλοζωίας στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης Καβάλας

Η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης στην Καβάλα και στο πλαίσιο αυτής γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις, που φέτος έχουν στοχεύσει στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στη φύση, στα ζώα.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» η προϊσταμένη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Ντίνα Τρουτπέγλη και για τους ίδιους ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία η σημερινή, καθώς για πρώτη φορά ήρθαν στη βιβλιοθήκη ζωάκια και μάλιστα όχι μόνος συντροφιάς αλλά και άγρια ζώα καθώς συμμετείχε ο φιλοζωικός σύλλογος του δήμου Παγγαίου, που δραστηριοποιείται στην περιοχή και προστατεύει τόσο κατοικίδια και αδέσποτα όσο και άγρια ζώα.

«Φίδια, αράχνες, χελώνες, κουνέλια και περιστέρια είδαν τα παιδιά και για όλους ήταν μια μοναδική εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *