ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις

Δύσκολο είναι το πρωινό της Δευτέρας (25.10.2021) για τους οδηγούς καθώς η κίνηση είναι αυξημένη σε όλους τους μεγάλους δρόμους της Αθήνας και ιδιαίτερα στην Λεωφόρο Κηφισού, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο.

Συγκεκριμένα, στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι το Περιστέρι ενώ παρατηρείται και κίνηση πιο κεντρικά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος του Αιγάλεω. Στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού, η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά από το ύψος του Ρέντη και φτάνει μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυξημένη είναι και η κίνηση γύρω από το κέντρο της Αθήνας αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων. 

Στα νότια, υπάρχει μποτιλιάρισμα σε κάποια σημεία της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της Λεωφόρου Ποσειδώνος ενώ στη Λεωφόρο Υμηττού, στο ύψος της Μονής Καισαριανής, υπάρχουν ουρές αυτοκινήτων, επίσης, σε κάποια σημεία.

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις από τη Μεταμόρφωση μέχρι τον Γέρακα, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ενώ στο Twitter αναφέρεται πως υπάρχει καθυστέρηση 5 λεπτών στην έξοδο της Αττικής Οδού για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

To άρθρο Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


Μετάβαση στην Πηγή
Author: NEWSITΚωνσταντινος Μακρης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *