Έπιασαν τον δολοφόνο της Μάνδρας τρία χρόνια μετά – Ήταν γνωστός του 37χρονου νεκρού
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του 37χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, σε ρέμα στην περιοχή της Μάνδρας.
Από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ένας 26χρονος, που συνελήφθη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος ήταν γνωστός του θύματος και κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται πως είναι οι προσωπικές διαφορές.
Σημειώνεται, ότι ο 26χρονος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστείες, κλοπές, πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.
To άρθρο Έπιασαν τον δολοφόνο της Μάνδρας τρία χρόνια μετά – Ήταν γνωστός του 37χρονου νεκρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Μετάβαση στην Πηγή
Author: NEWSITΑθηνα Σκορδιαλου