Κρασιά από τον βυθό της Χαλκιδικής στα βάθη της Ιαπωνίας – Η υποβρύχια κάβα και οι προκρατήσεις
Με κρασί που παλαιώθηκε στον βυθό της Χαλκιδικής συνδυάζουν το σούσι εδώ και λίγο καιρό αρκετοί Ιάπωνες, αφού τα μπουκάλια της υποβρύχιας κάβας από την Ιερισσό, που βυθίστηκαν πριν από έναν χρόνο στα είκοσι μέτρα κάτω από τη θάλασσα, «αλιεύτηκαν» και έγιναν ήδη ανάρπαστα, με την Ιαπωνία να έχει κάνει -μετά την πρώτη δοκιμή- ακόμη […]
Κρασιά από τον βυθό της Χαλκιδικής στα βάθη της Ιαπωνίας – Η υποβρύχια κάβα και οι προκρατήσεις – newsbreak
Μετάβαση στην Πηγή
Author: NEWSBREAKΙωάννα Τ.
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0