Η μεσοβέζικηαπόφαση γιατην ασπαρτάμη

Η ασπαρτάμη κατατάχθηκε επισήμως στη λίστα με τους δυνητικά καρκινογόνους παράγοντες, εν τούτοις κρίνεται ασφαλής όταν καταναλώνεται σε συγκεκριμένες ποσότητες. Ετσι, συνοψίζεται η πολυαναμενόμενη απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την τεχνητή ουσία που χαρίζει γλυκιά γεύση σε τουλάχιστον 6.000 προϊόντα – από τσίχλες και αναψυκτικά έως οδοντόπαστες και αντιβηχικά σιρόπια. Η απόφαση αυτή «κλείδωσε» […]
Μετάβαση στην Πηγή
Author: TO BHMA
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0