ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Παπαηλιού στην εκδήλωση κοπής της πίτας, της Ένωσης Δημοσιογράφων-Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Ε.Δ.Ι.Π.Τ.)

​Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Η. Παπαηλιού, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Ένωσης Δημοσιογράφων-Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Ε.Δ.Ι.Π.Τ.)
Ο τύπος, τα μέσα ενημέρωσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, αφού, εκτός των άλλων, επηρεάζουν, διαμορφώνουν ή ακόμη και χειραγωγούν την κοινή γνώμη.
Η οικοδόμηση σχέσεων διαπλοκής των «κεντρικών» μέσων ενημέρωσης με τις τράπεζες και το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, αλλά και οι γνωστές κυβερνητικές επιλογές έχουν ως αποτέλεσμα την κατάταξη της χώρας στην 108 η θέση ως προς την ελευθερία του τύπου.
Στον αντίποδα, είναι γνωστή η συνεισφορά του περιοδικού τύπου, του περιφερειακού-επαρχιακού και του κλαδικού, στην …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *