ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Νοτοπούλου: Είναι επιτακτική ανάγκη να θέσουμε το παιδί στο επίκεντρο των πολιτικών και ως πυλώνα άσκησης της πολιτικής να έχουμε το κοινωνικό κράτος

Το θέμα του αποκλεισμού χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ συζητήθηκε σε Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε προς το αρμόδιο Υπουργείο η τομεάρχης Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Όπως επεσήμανε στην ερώτησή της, η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια, έχουν αυξήσει τις ανάγκες για στήριξη των οικογενειών με τα ΚΔΑΠ να είναι μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές δομές. Παρόλα αυτά και ενώ οι ανάγκες αυξάνονται, η κυβέρνηση της ΝΔ αποκλείει φέτος από τα ΚΔΑΠ χιλιάδες παιδιά.
Περισσότερες από 6 χιλιάδες οικογένειες που αποκλείστηκαν μάλιστα, βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας δήλωσε.
Η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *