ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας για το Κάστρο του Υμηττού – Κυριακή 28/04, ώρα 18:30 στο Παλαιό Δημαρχείο Υμηττού

Στις 28 Απριλίου συμπληρώνονται 80 χρόνια από την θυσία των τριών ηρώων ΕΠΟΝιτών του Κάστρου του Υμηττού.
Ο Δημήτρης Αυγέρης, ο Θάνος Κιοκμενίδης και ο Κώστας Φολτόπουλος αψήφησαν τους πολλαπλάσιους Γερμανούς και τους ταγματασφαλίτες και υπερασπίστηκαν το σπίτι με τον οπλισμό του Ε.Λ.Α.Σ.
Η Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τιμά τους αγωνιστές με την εκδήλωση που διοργανώνει, θεωρώντας ότι είναι καθήκον μας να διαδίδουμε την ιστορία στις νεότερες γενιές.
Να κρατήσουμε ψηλά ως κοινωνία τα ιδανικά της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
«Στην μάχη, στην πάλη, στον τίμιο αγώνακείνοι που πέσαν θα δοξαστούνκαι οι απόγονοι στις συγκεντρώσειςτα ονόματά τους …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *