ΒΙΝΤΕΟ

Σε απόλυτη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για την επερχόμενη κακοκαιρία στην Κεντρική Μακεδονία

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει την επικείμενη κακοκαιρία στην Κεντρική Μακεδονία, τόνισε στην ΕΡΤ3 ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.
Όπως είπε ο κ. Στεργιάδης, ο μεγάλος όγκος νερού από τις δυνατές νεροποντές, που πέφτει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ως απόρροια της κλιματικής κρίσης, δημιουργεί τις πλημμύρες. Στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, καθώς τα νερά απορρέουν γρήγορα στον Θερμαϊκό.
  Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ταλαιπωρούνται κυρίως οι κάτοικοι της δυτικής Θεσσαλονίκης που, όπως λένε, η περιοχή τους πλημμυρίζει δύο με τρεις φορές τον χρόνο, ενώ το νερό σε κάποιες περιπτώσεις είχε φτάσει ακόμη και τα δύο μέτρα μέσα στις ιδιοκτησίες τους.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜπέλλα Θεριού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *