ΒΙΝΤΕΟ

Στον «αέρα» χιλιάδες θέσεις στάθμευσης σε πιλοτές παλαιών πολυκατοικιών

Στον «αέρα» βρίσκονται χιλιάδες θέσεις στάθμευσης που είχαν συσταθεί ως ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες σε ανοικτούς χώρους της πιλοτής πολυκατοικιών των δεκαετιών του ‘70, του ‘80 και του 1990, καθώς με απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αυτές έχουν κριθεί άκυρες.

Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, προκύπτουν εμπόδια στις συμβολαιαγραφικές πράξεις αλλά και στο κτηματολόγιο.

Το άλυτο εδώ και δεκαετίες πρόβλημα έχει επίπτωση και στην εμπορική αξία χιλιάδων διαμερισμάτων, ενώ πολλές φορές χαλάνε και συμφωνίες.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους συμβολαιογράφους για να αρθεί το αδιέξοδο, θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, ώστε να μην πληγούν οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΙΑΜΗΣ

 

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *