ΒΙΝΤΕΟ

Λάρισα: Οικογένειες κατοικούν σε κοντέινερ και επικίνδυνα σπίτια- Ταχύτατες λύσεις ζητούν οι σεισμοπαθείς

Screenshot_8

Τρεισήμιση χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε Τύρναβο, Λάρισα και Ελασσόνα οι πληγές παραμένουν ανοιχτές. Στο Δαμάσι, στο Μεσοχώρι, στο Αμούρι, στο Κουτσόχερο υπάρχουν οικογένειες που μένουν ακόμη σε κοντέινερ, άλλες πάλι αναγκάζονται να μείνουν σε σπίτια με ρωγμές και ζημιές και ο κίνδυνος για ατύχημα από την κατάρρευση κάποιου τοίχου, ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή.

Οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν στη Λάρισα και κρατώντας πανό στα χέρια συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Νομαρχίας. Οι σεισμόπληκτοι με επικεφαλής τους προέδρους των χωριών τους, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν πλέον στην Αθήνα, στο αρμόδιο υπουργείο και να διαμαρτυρηθούν για τις καθυστερήσεις, αλλά και να απαιτήσουν ταχύτατες λύσεις.

Αντιπροσωπεία των πληγέντων συναντήθηκε στη συνέχεια με τους υπευθύνους του Τμήματος Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) που λειτουργεί προσωρινά στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Λάρισας και παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα τους

Ρεπορτάζ: Μίνα Μαυρογιάννη

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΣμαρώ Παυλού

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΒΙΝΤΕΟ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *