«Καίει» το ψωμί: Ο πληθωρισμός εκτοξεύει την τιμή του

Σε διψήφιο ποσοστό κυμαίνεται η ανατίμηση για το πλέον αναντικατάστατο διατροφικό αγαθό της ελληνικής οικογένειας – Πού οφείλεται η αύξηση στη φραντζόλα από το χωράφι έως το τραπέζι μας
Μετάβαση στην Πηγή
Author: Οικονομικός Ταχυδρόμος Δήμητρα Σκούφου
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0