ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινά το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού στην Αυστρία – Αναχώρησε η αποστολή (φώτο)

Σήμερα αναχώρησε με προορισμό την Αυστρία η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Πειραιά θα μείνει στην Αυστρία μέχρι τις 4 Ιουλίου και θα δώσει έξι φιλικά με Βόλφσμπουργκ, Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα. Στην αποστολή βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Τικίνιο και ο Κουντέ.

Κατά την αναχώρηση, ο Θανάσης Ανδρούτσος δήλωσε:

«Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα από όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο», τόνισε σχετικά ο διεθνής ακραίος μπακ.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: PRONEWS

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *