ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κρήτη: Άνδρας ξυλοκόπησε τον εργοδότη της συζύγου του και του ζητούσε λεφτά

Ένας 46χρονος προχώρησε σε καταγγελία ότι τον ξυλοκόπησε 45χρονος, σύζυγος εργαζόμενης που απασχολεί στην επιχείρησή του, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο σύζυγος τον κατηγόρησε ότι είχε σχέσεις μαζί της, ενώ του ζήτησε να την απολύσει καταβάλλοντας, πλην των νόμιμων ποσών που δικαιούται ως αποζημίωση και έξτρα χρηματικό ποσό.

Ο 46χρονος που δεχόταν πίεση για την καταβολή των χρημάτων, μετά από πίεση που δέχθηκε αλλά και τον ξυλοδαρμό του, πήγε στην αστυνομία Ηρακλείου και υπέβαλε μήνυση στο ζευγάρι. Στους αστυνομικούς έδειξαν τα μηνύματα που του είχαν στείλει και που είχαν κυρίως να κάνουν με την χρηματική τους απαίτηση.

Οι αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου κατάφεραν να εντοπίσουν την γυναίκα, ηλικίας 43 ετών και να την συλλάβουν ενώ αναζητούν τον 45χρονο σύζυγο της.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: PRONEWS

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *