ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανησυχία στις ΗΠΑ: Το Κογκρέσο ενημερώθηκε για τα ΑΤΙΑ από το αμερικανικό Ναυτικό και το FBI

Απόρρητη ενημέρωση  πραγματοποιήθηκε σήμερα στην επιτροπή πληροφοριών του αμερικανικού Κογκρέσου για το θέμα των Αγνώστων Ιπτάμενων αντικειμένων, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από δύο αντιπροσωπείες μια του αμερικανικού ναυτικού και μια του FBI.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοια ενημέρωση στο αμερικανικό Κογκρέσο, δείγμα του πόσο ανησυχούν στις ΗΠΑ από τις θεάσεις UFO ή UAP (Unidentified Aerial Phenomena) και ιδιαίτερα οι ΕΔ των ΗΠΑ.

Η κίνηση αυτή γίνεται μετά την πίεση που έχει δεχτεί ο Λευκός Οίκος από γερουσιαστές αναφορικά με το φαινόμενο των αγνώστων αντικειμένων τα οποία τελευταία έχουν καταγραφεί και από κάμερες του Ναυτικού.

Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης που ετοιμάζεται για να παραδοθεί στο Κογκρέσο για το φαινόμενο των UAP  και η οποία αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, σε αυτή δεν θα λύνεται κάποιο θέμα, ούτε θα παρουσιάζονται κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις θα παρουσιάζονται όμως με λεπτομέρεια θεάσεις άγνωστων αντικειμένων ή και όχι αντικειμένων και θα γίνεται μια αναφορά ποιες οι εκτιμήσεις για την προέλευση αυτών: Εάν πρόκειται δηλαδή για προηγμένες κατασκευές κάποιας άλλης χώρας και δη εχθρικής προς τις ΗΠΑ ή άλλης προέλευσης ίσως και εκτός του πλανήτη.


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *