ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι γκολ | Δίκαια φωνάζουν οι Γάλλοι | Χωρίς goal line technology το ματς

Στο 90′ του αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία στην OPAP Arena ο Κομάν σκόραρε, αλλά ο VAR δεν μέτρησε ποτέ το γκολ που θα έδινε προβάδισμα (3-2) στους «τρικολόρ», αφού η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την τελική γραμμή.

Ο VAR δεν είχε στη διάθεσή του το goal line technology (το οποίο θα ξεκαθάριζε 100% εάν πέρασε ή όχι την γραμμή) αφού δεν είναι υποχρεωτικό στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης αλλά είναι υποχρεωτικό για το Euro 2024.

Μετά το ακυρωθέν γκολ του Κομάν η Γαλλία έμεινε στο 2-2 με την Ελλάδα και δεν μπόρεσε να κυνηγήσει την 1η θέση στο raking της FIFA για το 2023, η οποία πήγε στην Αργεντινή.

Οι Γάλλοι και τα ΜΜΕ τους «φωνάζουν» για το γκολ και για την μη χρήση του goal line technology και κανείς δεν θα μάθει εάν η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη ή όχι την γραμμή.

«Δεν υπήρχε goal line technology έτσι; Η UEFA έχει πολλά λεφτά, αλλά δεν καταφέρνει να τα χρησιμοποιεί όλα όπως πρέπει, ώστε να ξέρουμε αν υπήρχε στην συγκεκριμένη φάση στο τέλος ένα γκολ ή όχι. Αν θέλουν να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια, τους ζητάμε ακόμα περισσότερη τεχνολογία» είπε ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά το παιχνίδι για το θέμα.

Το άρθρο Αυτό είναι γκολ | Δίκαια φωνάζουν οι Γάλλοι | Χωρίς goal line technology το ματς εμφανίστηκε πρώτα στο ValueNews.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Άλκης Φιτσόπουλος

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *