Επιβλαβείς για τους καταναλωτές οι «μπογιές» στα τρόφιμα – Οι ασθένειες που προκαλούν

Σύμφωνα με έρευνα του ΠΑΚΟΕ (2018), οι χρωστικές θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων, ανάμεσα σε πολλές άλλες χημικές ουσίες. Αυτές …
Μετάβαση στην Πηγή
Author: FLASH.GR
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
                    ΚΑΛΟ
0
                    ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
                    ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
                    ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0 
 

 By
By 





