Ποια τρόφιμα θα περιέχουν σκόνη σκουληκιών – Οι αντιδράσεις και οι προκλήσεις
Οι παραγωγοί τροφίμων θα μπορούν να περιλαμβάνουν έως και 4% αυτής της βρώσιμης πρωτεΐνης σε προϊόντα όπως το ψωμί, το τυρί και τα ζυμαρικά.
Μετάβαση στην ΠηγήΜετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author:
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0