BHMA

Ζακυνθινός μπακαλιάρος μπουργέτο

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και στο τραπέζι μπαίνει το ψάρι. Μια ανάσα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, η σεφ Κρίστυ Καραγεώργου από το εστιατόριο Prosilio, ανατρέχει σε μια αγαπημένη, παραδοσιακή ζακυνθινή συνταγή για μπακαλιάρο.


Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author:

είναι ένα WP s

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:BHMA

Comments are closed.