ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Λύση: Η δήλωση της Ευρωπαίας Εισαγγελέως επιβεβαιώνει ότι στα Τέμπη συνετελέσθη έγκλημα

tempi

Στο θέμα των Τεμπών αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση της Λάουρα Κοβέσι. Συγκεκριμένα επισημαίνει πως: «Η ρητή και ξεκάθαρη αναφορά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως, Λάουρα Κοβέσι, σε συνέντευξή της στο ARD ότι “Η τραγωδία στα Τέμπη θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί” εάν είχε υλοποιηθεί η σύμβαση 717 επιβεβαιώνει ότι στα Τέμπη συνετελέσθη έγκλημα.

Έγκλημα το οποίο από την πρώτη στιγμή είχε στηλιτεύσει η Ελληνική Λύση και προσωπικά ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που συγκρούστηκε ακόμα και δικαστικά με τους εμπλεκόμενους στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο.

Επιπλέον, η Κοβέσι επιβεβαιώνει την πάγια θέση της Ελληνικής Λύσης: “Η διαφθορά δολοφονεί”.

Εμείς λοιπόν θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ώστε οι διεφθαρμένοι του εγκλήματος των Τεμπών να λογοδοτήσουν σε όλα τα επίπεδα».

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή ERTNEWS
Author: Συντακτική ομάδα ertnews.gr

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Comments are closed.