ΥΓΕΙΑ

Υποπροϊόν από τη χώνεψη κόκκινου κρέατος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη έθεσε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τη σχέση μεταξύ διατροφής, υγείας του εντέρου και αγγειακών παθήσεων.

Περισσότερα…


Μετάβαση στην Πηγή ONMED
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΥΓΕΙΑ

Comments are closed.