ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Ξανθός: Δε θα καταφέρετε με τα διάφορα pass (πχ dentist pass) να κάνετε by-pass στη μεγάλη κοινωνική δυσαρέσκεια – βίντεο

Με τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ξεκίνησε τη σημερινή ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο πλαίσιο της συζήτησης του σ/ν του Υπουργείου Υγείας με αντικείμενο την κύρωση δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος και λοιπών διατάξεων.
“Πράξη δημοκρατικής και θεσμικής ευθύνης” χαρακτήρισε στη συνέχεια ο Α. Ξανθός την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέναντι στην συγκάλυψη σκανδάλων και στην υπομόνευση της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Από το βήμα της Βουλής ο Τομεάρχης Υγείας κατήγγειλε την ηγεσία του Υπ. Υγείας για …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *