ΑΜΘ

«Αγιος Γεράσιμος ΙΙ»: υπερπολυτελές φερυ μποτ με ελικοδρόμιο στη γραμμή Πρίνου Καβάλας -Αποκλειστικές φωτο από το εσωτερικό του

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Το «Αγιος Γεράσιμος ΙΙ» , πρώην CAROLYN , ανήκει πλέον στην THASSOS SEAWAYS . Με ταχύτητα 12,6 μίλια θα καλύπτει τη διαδρομή Πρίνος – Καβάλα .  Όμως δεν πρόκειται για ένα ακόμα φέρυ μποτ στην τοπική ακτοπλοϊα. Πρόκειται για ένα υπερ πολυτελές φερυ μποτ, κατηγορίας Γ που μπορεί να ταξιδεύει σε ανοικτές θάλασσες οπουδήποτε στην Ελλάδα.

 

Το «Αγιος Γεράσιμος ΙΙ» είναι ανώτατης κλάσης σκάφος, και μάλιστα ένα από τα ελάχιστα της ελληνικής ακτοπλοϊας που είναι πιστοποιημένα  από τον αυστηρότατο ιταλικό νηογνώμονα RINA, ο οποίος έχει ιδρυθεί το 1861.

 

AGIOS GERASIMOS ii10

Διαθέτει –μεταξύ άλλων- έξι καμπίνες πληρώματος με ατομικό μπάνιο η κάθε μια, και μια καμπίνα επιβατών με δικό της μπάνιο. Χωράει 42 ΙΧ αυτοκίνητα.

 Όμως η καινοτομία του είναι μοναδική για σκάφος του μεγέθους του! Διαθέτει και ελικοδρόμιο για την μεταφορά επειγόντων περιστατικών.

Η THASSOS SEAWAYS έκανε τη διαφορά στην τοπική ακτοπλοΐα με την αγορά του ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΙ και μάλιστα σε μια εποχή κρίσης και μεγάλου ρίσκου. Το ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΙ αναβαθμίζει το τουριστικό μας προϊόν σε πολυτελές επίπεδο, και η διακίνηση τουριστών και επιβατών από/προς Θάσο και Καβάλα , θα είναι ένα πολυτελές ταξίδι, απόλυτα ασφαλές με ένα σκάφος που θα το κάνει άνετο και διασκεδαστικό!

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο και στην THASSOS SEAWAYS καλές δουλιές!

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”522156,522157,522158,522159,522160,522161,522162,522163″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:ΑΜΘ

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *