Ακρίβεια: Είδος πολυτελείας το μοσχαρίσιο κρέας – Αύξηση πάνω από 10% σε ένα χρόνο

H τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος αυξήθηκε κατά 5,3% μόνο μέσα στον Οκτώβριο – Η Ελλάδα καλύπτει μόλις 10% – 20% της ζήτησης για βόειο κρέας από εγχώρια παραγωγή
Μετάβαση στην Πηγή για να διαβάσετε ολη την είδηση
Author: Γεωργίου Ανθή
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0











