ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση με Σ.Τσιόδρα και A.Λινού στη Βουλή

Στο επίκεντρο της συνάντησης η πανδημία, η μετάλλαξη Δέλτα και η ανάγκη ενίσχυσης του εμβολιαστικού προγράμματος.

Συνάντηση για με τον επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας κατά του covid – 19 Σωτήρη Τσιόδρα και την πρόεδρο του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis Αθηνά Λινού πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Βουλή και θα συζητηθεί η εξέλιξη της πανδημίας, οι επιπτώσεις της μετάλλαξης «Δ» και η ανάγκη ενίσχυσης του εμβολιαστικού προγράμματος.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εξέφρασε την διαφωνία του με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: PRONEWS

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *