ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανακαλύφθηκαν οι φυσικές ουσίες που θα μας επιτρέψουν να τρώμε άφοβα καυτερά φαγητά

Ανεξάρτητα από την ανοχή μας στα μπαχαρικά όλοι έχουμε υποστεί τις συνέπειες της κατανάλωσης ενός φαγητού υπερβολικά καυτερού. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει τον τρόπο με οποίο θα μπορούμε να γευόμαστε…

Ανακαλύφθηκαν οι φυσικές ουσίες που θα μας επιτρέψουν να τρώμε άφοβα καυτερά φαγητάΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Θοδωρής Λαΐνας

You may also like

Comments are closed.