Άνοια: Πώς το επεξεργασμένο κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο άνοιας και γνωστικής έκπτωσης, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε…
Το άρθρο Άνοια: Πώς το επεξεργασμένο κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: DOCUMENTO
Πως σας φάνηκε το αρθρο?
ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0