ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απορρίφθηκε το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για αποφυλάκιση – Παραμένει υπό κράτηση

Στην φυλακή θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, καθώς απορρίφθηκε το αίτημά του για αποφυλάκιση.

Το συμβούλιο έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι για την αποφυλάκισή του, με τον παρουσιαστή να έχει επικαλεστεί λόγους υγείας προκειμένου να υποστηρίξει την προσφυγή του στην οποία ζητούσε η προφυλάκισή του να αντικατασταθεί  με αποφυλάκιση υφ΄ όρων.

Έτσι ο Μένιος Φουρθιώτης θα παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού στις οποίες οδηγήθηκε μετά την απολογία του, καθώς κατηγορείται για σειρά αξιοποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα, αν και ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με όσα του αποδίδονται.

Στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου τονίζεται τέλος, πως τα προβλήματα υγείας που επικαλείται ο Μένιος Φουρθιώτης μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα στη φυλακή.


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *